Blogi

Aika sanoa kiitos

Jani Hartikainen

December 14, 2020

Varsin erikoinen vuosi lähestyy loppuaan. Cuuma oli juuri saanut aggressiivisempaan kasvuun tarvittavat komponentit kohdilleen, kun tuli korona ja seisautti uusmyynnin, jo tehdyt markkinointikampanjat ja oikeastaan koko kevään suunnitelmat lähes kokonaan.

Aika sanoa kiitos

Ensimmäinen puolivuotinen meni piirrellessä kysymysmerkkejä viikko- ja kuukausiennusteisiin. Emme jääneet kuitenkaan tuleen makamaan.

Hyödynsimme karenssin vapauttamat resurssit tuotekehitykseen, asiakaspolun viilaamiseen, sekä olemassa olevien asiakkaiden etätöihin varustamiseen. Hioimme näkyvyyden, hinnaston ja referenssejä kansantajuiseen formaattiin ja suuntasimme myynnin ja markkinoinnin niille, joille korona tuo suurimmat muutokset asiakaspalveluun.

Tehty työ kantoi hedelmää

Syksyllä pato purkautua ja kauppa alkoi käymään. Ehdimme loppujen lopuksi toimittaa asiakaspalvelujärjestelmiä lähes 30:lle uudelle yritykselle sekä päivitellä saman verran olemassa olevia asiakkaita. Cuuman läpi kulki vuoden aikana yli 50 miljoonaa puhuttua minuuttia, ja todennäköisesti sinunkin asiointisi kuluttajana mahtuu mukaan joukkoon, niin monialainen ja nimekäs referenssisalkkumme jo on.

Liikevaihdon kasvua onnistuimme tälläisenäkin vuotena tekemään yli 20%, henkilökuntamme kasvoi 25%, ja asiakastyytyväisyytemme keskiarvo vuodelle on huimat 4,64 sekä henkilökunnan tyytyväisyys yritykseemme 4,2. Tämä ei olisi mahdollista ilman osaavaa taustajengiä.

Kiitos yhteistyöstä

Kiitos cuumalaiset ja koko muu rautainen porukka, jonka kanssa olemme vuoden aikana saaneet työskennellä. Kiitos jälleenmyyjät, operaattorikumppanit, yhteistyökumppanit. Kiitos asiakkaat, jotka olette luottaneet teille pyhimmät palvelut meidän käsiimme.

Ennen kaikkea: kiitos perheet, kaverit ja läheiset, jotka olette mahdollistaneet hyvän balanssin työn ja arjen välillä auttaen jaksamaan. Kiitollisena toivotamme Cuumalta hyvää joulua ja koronavapaata uutta vuotta 2021.

Hyvää joulua

ja koronavapaata uutta vuotta 2021

contact person image

Jani Hartikainen

Toimitusjohtaja

jani@cuuma.com