Puhelinjärjestelmät

Hosted

Hosted-puhelinjärjestelmä on ratkaisu yrityksille kokoluokkaan katsomatta. Järjestelmä on mahdollista hankkia pilvipalveluna, jota voidaan helposti ja nopeasti kasvattaa vastaamaan asiakkaan tarpeita. Kertahankintana tehtävät laiteinvestoinnit ovat tarpeettomia ja  järjestelmän voi saada käyttöön jopa saman päivän aikana.

Lataa esite

Hybridivaihde

Cuuman monipuolinen Hybridivaihde yhdistää yrityksen työntekijät saman järjestelmän pariin päätelaitteesta riippumatta. Jokainen työntekijä voi valita itselleen parhaiten soveltuvan työvälineen,  niin toimistoon kuin sen ulkopuolelle. Cuuman Hybridivaihteen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, eikä se tarvitse asennettavaa ohjelmistoa matkapuhelimeen tai tietokoneelle.

Tutustu tarkemmin tästä

Dedicated

Dedicated järjestelmä toimitetaan asiakkaalle palvelinkohtaisena ratkaisuna joko asiakkaan omiin tiloihin, tai vaihtoehtoisesti Cuuman palvelinsaliin. Palvelin sijoitettuna Cuuman palvelinsaliin mahdollistaa hankinnan myös palveluna kuukausittaisella vuokralla. Cuuman PBX- järjestelmässä on yli satoja ominaisuuksia ja niitä tuotetaan jatkuvasti lisää.

Lataa esite.

 

VoIP Service Platform

Ohjelmistoalusta operaattoreille, jonka avulla perinteisiä rajapintoja käyttävä puheoperaattori saa VoIP:in tuomat  liiketoimintamahdollisuudet itselleen. VSP soveltuu myös erittäin hyvin operaattoritoimintaa aloittelevalle yritykselle. Cuuma VSP:n pariin voi liittää tuhansia käyttäjiä.

 

Ylläpito- ja tukipalvelut

 
Cuuma tarjoaa omille tuotteilleen aina toimituksen yhteydessä ylläpidon ja tukipalvelun. Palvelua on saatavilla perusylläpidosta aina 24/7- tukeen saakka.

 

Päätelaitteet

 
Cuuma on toimittanut asiakkailleen Snom IP- puhelimia vuodesta 2005 alkaen. Olemme testanneet markkinoilla olevien valmistajien tuotteet ja valinneet niistä parhaan. Cuuma on Snom IP- puhelimien virallinen maahantuoja.