Blogi

Näin saat jopa 15 henkilöä ryhmäpuheluun yhdellä soitolla

March 18, 2020

Poikkeustilanne vaatii poikkeuksellista yhteistyötä. Työn tehokkuus kärsii, jos suuri osa työpäivästä menee uusien työkalujen opetteluun tai siihen, että järjestelmät kaatuilevat. Cuuma osallistuu koronatalkoisiin tarjoamalla yrityksille ilmaisen tavan järjestää ryhmäpuhelu jopa 15 osallistujalle. 

Näin saat jopa 15 henkilöä ryhmäpuheluun yhdellä soitolla

Oletko kyllästynyt taistelemaan videoyhteyksien kanssa? Aiheuttaako ryhmäpalavereihin osallistuminen harmaita hiuksia, kun aina jollakin kollegoista on kutsulinkki hukassa, koneen asetukset pielessä tai ongelmia nettiyhteyden kanssa? 

 

Cuuman kokouspuhelu pelastaa sinut teknisiltä ongelmilta joka kerta. Kokouksen osallistujille toimitetaan puhelinnumero, johon soittamalla he voivat osallistua palaveriin. Helppoa, eikö vaan? 

 

 

Näin otat ilmaiset kokouspuhelut käyttöösi:

 

  1. Laita viestiä myynti@cuuma.com tai soita  +358 9 4241 9740.


  2. Saat yrityksesi käyttöön ilmaisen numeron ja kk-veloituksettoman palvelun, johon soittamalla kukin osallistuja pääsee helposti mukaan puhelinpalaveriin. 


  3. Palvelu on yrityksellesi ilmainen: puheluista maksatte tavallisen puhelun verran. Käyttö ei velvoita mihinkään ja palvelusopimus on voimassa 3kk.